Suunnittelu, sisustus, remontointi – kaikki kotiin päin!

Yrityksemme kaikki palvelut ovat keskittyneet kotiunelmien toteuttamiseen. Palvelutarjontaamme kuuluvat kiinteistövälityksen, keittiöremonttien suunnittelun ja toteuttamisen sekä kodin remontoinnin ja kotitalkkarin palvelut. Meillä on pitkä kokemus unelmakotien luomisesta, tutustu yritykseen lähemmin! Myydessäsi tai ostaessasi asunnon kauttamme, saat luotettavat kotimaiset remonttipalvelut sekä laadukkaat keittiökalusteet todella tuntuvaan erikoishintaan!

Kiinteistövälitys

Kiinteistövälitys Eeva Koivisto on palvellut asiakkaitaan jo yli 35 vuotta, ja vankka kokemus ja alueosaaminen ovatkin ammattitaitoisen kiinteistövälityksemme perusta. Panosta asiantuntevaan kiinteistövälittäjään, työskentelemme sisulla ja sydämellä sinun eduksesi! Lue lisää kiinteistövälityksen palveluistamme!

Kalusteet ja sisustus

Emma Keittiöstudio toteuttaa erilaiset unelmakeittiöt pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella ja ammattitaidolla. Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat ilmainen suunnittelupalvelu, asennuspalvelu sekä rakennuspalvelut. Tutustu keittiökalusteisiimme!

Meiltä saat keittiökalusteiden lisäksi myös kotimaiset kalusteet muihin tiloihin: kylpyhuone- ja eteiskalusteet, liukuovet, erilaiset kaapistot ja komerot sekä tuulettimet. Teemme myös sisustussuunnittelua toteutuksineen sekä muita erilaisia sisustukseen liittyviä töitä, kuten asuntojen ehostuksia sekä yksityishenkilöiden koteihin että julkisiin tiloihin.

Kodin remontointipalvelut

Toteuttamme keittiöremontit sekä muut kodin remonttityöt, kuten kylpyhuone- ja huoneistoremontit pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella ja ammattitaidolla. Meiltä sujuvat niin kaakeloinnit, maalaustyöt, tapetoinnit kuin lattia- ja kalusteasennuksetkin. Lue lisää!

Kotitalkkarin palvelut

Kotitalkkarin palvelut räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Palvelu voi kattaa esimerkiksi kotitöitä, pihatöitä sekä talonvahdin töitä. Tutustu palveluun!

Palvelemme asiakkaitamme kodin luomisen kaikissa vaiheissa kustannustehokkaasti alusta loppuun!

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Ota yhteyttä

Sisustus Helsinki

Sisustus Helsinki

Sisustus Helsinki

Sisustus Helsinki

Kerro meistä kavereillesi